Атрибути Camino Podolico

Усім вітання! Сподіваємось, що блекаут вас не торкнувся і ви у безпеці. Ми продовжуємо розповідати вам про шлях святого Якова, зокрема про Camino Podolico. І хотіли б з вами поділитися цікавинками щодо нашого шляху.

Ви знаєте, що Camino Podolico формувалось на зразок оригінального шляху святого Якова і відповідно ми маємо ті ж атрибути, як і шляхи у Європі. Зокрема ми маємо паспорт, штампи та наліпки, сертифікат і навіть мерч каміно.

Перед проходженням маршруту ви можете отримати паспорт та у кожній точці, через яку проходите отримати відмітку у своєму паспорті, а по завершенню маршруту ви отримуєте сертифікат, який підтверджує вашу довгу мандрівку.

Окрім того, для усіх мандрівників доступні друкована та електронна мапа маршруту, путівник, який ви теж можете отримати безкоштовно у паперовому вигляді і у цифровому. Можливо хтось з вас вже має друкований путівник?

Під час розробки мерчу ми також створили унікальні рюкзаки, значки та магніти, які доступні для охочих на усіх подіях, де представлений проєкт Camino Podolico.